Beheer van uw mobiele vloot - Lecot

Beheer van uw mobiele vloot - Lecot

Lecot groeide in 130 jaar tijd van kleine ijzerwinkel tot de grootste toeleverancier voor de bouw en industrie. Je vindt er alle mogelijke ijzerwaren, bevestigingen, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Als familiale onderneming zweert Lecot net als Vandenabeele bij duurzame relaties. Er wordt veel belang gehecht aan betrouwbaarheid en heldere afspraken. Geen toeval dus dat de firma intussen al samenwerkt met de vierde generatie medewerkers en klanten. In alles wat ze doen, gaan ze voor kwaliteit. Zo wil Lecot de sterke schakel zijn voor iedereen die bouwprojecten uitvoert. In hun zoektocht naar meer flexibiliteit op het gebied van hardware maakten ze de keuze voor Vandenabeele.

“De klant ontzorgen zodat hij meer tijd heeft voor zijn klanten en de kernactiviteiten van zijn bedrijf” is de missie van Lecot. Met deze insteek creëerde Vandenabeele een centraal platform om zowel de IT als HR- afdeling binnen Lecot te ontzorgen. Dit bestaat uit een webshop waarop een catalogus wordt samengesteld aan hardware toestellen waaruit de medewerkers zelf een keuze kunnen maken.

Dit platform neemt de taak van asset management voor zich en rapporteert welk toestel aan welke medewerker is gekoppeld.

Voor de eindgebruikers ook alleen maar voordelen! De medewerker krijgt de kans om uit de catalogus zelf een toestel te kiezen die hem/haar het beste ligt. Een eigen opleg kan gedaan worden voor een iets luxueuzer toestel, waardoor ze toch over het toestel beschikken volledig naar hun wens. De werkgever heeft hierbij niets meer van administratieve-taken en dient uitsluitend nog het budget toe te kennen.