Centraal beheer smartphones

Centraal beheer smartphones

Het beheer van uw mobiele vloot is een tijdrovende taak. Als Proximus mobile expert partner bieden we een waaier aan mobile managed services om een efficiënt beheer toe te laten.

 

V-Manage

V-Manage is de digitale service desk voor u en uw medewerkers. Beheer uw mobiele vloot op een efficiënte manier en registreer wijzigingen 24/7 meteen via het online portaal.

 
Fleet control & management

Fleet control & management

Behoud volledige controle achter het stuur inzake mobiel vlootbeheer en laat de operationele ondersteuning over aan onze professionals. Dankzij proactieve opvolging kan u sneller inspelen in wat leeft binnen uw organisatie.

Granulaire dienstverlening

Granulaire dienstverlening

Ons platform laat het toe om uw unieke bedrijfspolicy te integreren, dit op een zeer eenvoudige manier. Deze kan ten allen tijde worden bijgestuurd.

Verhoogde user experience

Verhoogde user experience

Een professionele ondersteuning en rechtstreekse communicatie met uw medewerkers zorgt voor een hogere werknemerstevredenheid en creëert een meerwaarde voor uw bedrijf.

Focus op core activiteiten

Focus op core activiteiten

Telecommunicatie is belangrijk binnen elke organisatie en hoeft geen noodzakelijk kwaad te zijn. Samen met u streven we naar een efficiënte taakverdeling en minimalisering uw administratieve workload.

Binnenshuis service desk

Binnenshuis service desk

Geniet van een persoonlijke aanpak dankzij een rechtstreekse lijn naar uw toegewezen dossierbeheerder. Onze accountmanagers staan in nauw contact met u als klant en houden vinger aan de pols met ons service team. Directe en open communicatie dragen we dan ook hoog in het vaandel.

Service meetings

Service meetings

In overleg worden regelmatige operationele en strategische service meetings belegd in kader van evaluatie en evolutie van uw vloot.

Centraal beheer smartphones - helpdesk

Help desk

Iedere minuut telt in het runnen van uw business. Verlies geen kostbare tijd in het zoeken naar de geschikte oplossing, maar kies voor een professioneel outsourcingsmodel waarin mobile experts u en uw medewerkers bijstaan. Ons service desk fungeert als SPOC voor uw bedrijf om bestellingen, vragen en incidenten gerelateerd aan uw mobiele vloot snel te capteren en op te lossen.

 
Centraal beheer smartphones - On-site support

On-site support

Een vernieuwing of uitbreiding van uw vloot is vaak complex en vergt grote inspanningen. Er zijn heel wat elementen die in kaart gebracht dienen te worden. Daarbij hangt de slaagkans van een dergelijk project af van de belevenis en adoptie van uw werknemers. Ons team staat steeds klaar om u bij te staan in de planning, communicatie, voorbereiding, opleiding en uitrol van de transformaties in uw vloot.

 
Centraal beheer smartphones

MDM - Mobile Device Management

Omdat mobiele toestellen zoals smartphones, tablets en laptops steeds meer business critical worden en dus meer toegang krijgen tot bedrijfsapplicaties, worden de configuraties van deze toestellen alsmaar complexer. IT-managers dienen hierbij verschillende client managementtools en platformen draaiende te houden. Tegelijkertijd dienen ze ook oplossingen te voorzien voor de continue stroom aan nieuwe toestellen, updates van besturingssystemen, apps en malware-bedreigingen. En dat hebben we het nog niet gehad over de bescherming van persoonsgegevens, die ook op diezelfde toestellen verwerkt worden.

Dit alles vervaagt voor de eindgebruiker, die eenvoudigweg een werkend toestel met de nodige applicaties en gebruiksvrijheid wenst.

UEM biedt een antwoord hierop voor zowel IT als de eindgebruikers. Wij ondersteunen volgende oplossingen:

  • VMware Workspace One
  • Mobile Iron
  • Microsoft Intune
  • Samsung KNOX
  • Apple DEP
  • Google Zero Touch
 

Overtuigd? Contacteer ons voor meer info.