Telefonie & Netwerk oplossing op maat voor Norré-Behaegel

Telefonie & Netwerk oplossing op maat voor Norré-Behaegel

Samen met Proximus, die onder de indruk was van het project, gingen we op bezoek bij Norré-Behaegel. Dit familiebedrijf met 25 jaar ervaring uit Westende is gespecialiseerd in wegenbouw. Met hun 140 medewerkers zijn ze actief als ISO-gecertificeerde aannemer in diverse categorieën en subcategorieën
voor uitvoering van private en overheidsopdrachten.

Sinds juli 2022 werd na een persoonlijke analyse gekozen voor het Pack Together van Proximus, wat het internet, mobiele telefonie en vaste lijnen omvat. Hierbij werden 70 nummers omgeschakeld naar de provider Proximus. Door hun uitgebreide bedrijfsactiviteiten werd dit verder aangevuld met een upgrade van het privénetwerk Explore om een snelle en veilige netwerkverbinding voor alle medewerkers ten alle tijde te garanderen.

“We werken vaak op 25 werven tegelijk, door deze grote datastroom hebben we dan ook nood aan een sterk netwerk binnen gans België en er buiten. Door 4G of 5G datakaarten werd deze noodzaak ingelost en hebben we een goede dekking voor onze GPS gestuurde machines.

Wij hebben gekozen voor Vandenabeele als partner, omdat bij hen service hoog in het vaandel staat en hun voorstel prijsgebonden interessant was. Deze overstap werd volledig met een glimlach gedaan! Als lokale partner zijn ze slechts een telefoontje ver, waardoor kort op de bal gespeeld kan worden. We hebben in Vandenabeele de ideale partner gevonden voor al onze commerciële vragen. Door hun expertise in meerdere markten wordt er telkens advies op maat geboden.”, Simon Martens, projectleider Norré- Behaegel.