Proximus Mobile Servicing Expert

Proximus Mobile Servicing Expert

Met een samenwerking van 30 jaar, zijn wij Proximus Mobile Servicing Expert voor de professionele klant. Dankzij onze persoonlijke service en ruime shop, worden alle klanten nauw bijgestaan met al hun vragen over de Proximus-diensten en nieuwste trends in het GSM, smartphone en tablet aanbod.

 

Ontdek de laatste aanbiedingen en promoties in

Uw Proximus Partner, sinds 1994

Mobiele telefonie & joint offers

Overstappen naar Proximus of op zoek naar een beter geschikt tariefplan? Genieten van een serieuze korting op uw nieuw toestel? Kom gerust langs in de winkel of contacteer ons via onderstaand invulformulier. Wij stellen het meest gunstige tariefplan voor uw mobiele telefonie, gebaseerd op uw profiel.

Vaste telefonie

Als Proximus Partner kunnen we u ook bijstaan voor uw vaste telefonie. De taak als Proximus Partner is om u te informeren welke oplossing het meest aansluit op maat van uw bedrijf. 

Internet

In een voordurend evoluerende bedrijfsomgeving, moet uw IT ook snel mee evolueren. Een betrouwbare internetverbinding of verbinding tussen uw verschillende vestigingen is dus belangrijk. Als Proximus Partner staan we in voor uw vast internet op kantoor, thuis, als voor onderweg. 

Digitale TV / Netflix

Niet langer vechten over het tv-scherm. Kijk met Proximus Pickx op elk mobiel toestel naar uw favoriet programma. Kijken met Proximus TV is meer dan enkel kijken naar uw favoriete zender. Uw opnames staan in de cloud en zijn altijd & overal beschikbaar met Proximus Pickx. Alle topseries beschikbaar op je Proximus decoder. Geen kredietkaart meer nodig om je Netflix abonnement af te sluiten, want alles wordt via de Proximus factuur verrekend.

MDM - Mobile Device Management

Een Proximus Partner staat garant voor een correcte implementatie en ondersteuning van uw MDM - Mobile Device Management. Waarom? Omdat mobiele toestellen zoals smartphones, tablets en laptops steeds meer business critical worden. Dus meer toegang krijgen tot bedrijfsapplicaties, worden de configuraties van deze toestellen alsmaar complexer. IT-managers dienen hierbij verschillende client managementtools en platformen draaiende te houden.

Hardware

Proximus Partner Vandenabeele is de one stop shop in uw buurt!

Onze shopmedewerkers helpen u graag verder met de zoektocht naar uw GSM, smartphone of tablet. We kunnen u bijstaan in het instellen van uw nieuw toestel en dragen de gegevens van uw oud toestel over. Bescherm uw nieuwe aankoop met bijhorende accessoires. U kan ook terecht bij ons voor een gamma senioren- en robuuste oplossingen.

Nieuwsgierig? Neem dan zeker contact op met ons als Proximus Partner!