Mobiele toestellen

Mobiele toestellen

Blijf in contact met uw vrienden, kennissen en zakenrelaties dankzij ons breed gamma aan mobiele toestellen: vaste telefoon (met of zonder antwoordapparaat), GSM, smartphone, tablet en smartwatch.

Ontdek ook onze talrijke accessoires zoals hoesjes, covers, beschermglaasjes, opladers, oortjes, …

GSM & smartphone

GSM & smartphone

Onze jarenlange ervaring laat zich blijken door de erkenning als Samsung Platinum Partner & Apple Authorised Reseller. Onze experten begeleiden u in het maken van de voor u best geschikte keuze en ondersteunen u in de overgang naar een nieuw toestel.

Zowel particulieren als professionals zijn bij ons aan het juiste adres.

Tablet

Tablet

Op zoek naar een nieuwe tablet? We bekijken samen wat u ermee wil doen. Is een groot scherm belangrijk of is compact hetgeen u zoekt? Volstaat Wi-Fi of is een tablet met simkaart een toegevoegde waarde? Iets voor het gezin of een professionele oplossing? Liever een iPad of een toestel met Android of Windows?

Kortom, voor elk wat wils.

Ruggedised toestellen

Robuust

Werk je in een omgeving waar je telefoon wel wat stevigheid kan gebruiken? Of ben je altijd degene die zijn telefoon net iets te hard op de grond laat stuiteren?
Ook hier hebben we een reeks toestellen die we aan u kunnen voorstellen.

Geen fan van robuuste toestellen? Bescherm uw toestel extra goed met gespecialiseerde accessoires.

Wearables

Wearables

Wearables zijn mobiele gadgets die we op ons lichaam dragen. Zo kennen we de smartwatches, activity trackers, draadloze oortjes, … Blijf verbonden en verhoog uw gebruiksgemak. Bekijk notificaties in één oogopslag zonder uw smartphone boven te halen, hou uw sportprestaties nauwkeurig bij en monitor uw hartslag.

Accessoires

Accessoires

Kies uit verschillende accessoires voor uw smartphone of tablet. We beiden een ruime collectie van accessoires aan op maat van uw behoefte. Extreme bescherming, ruimte voor kaarten, stijlvol design, of juist een combinatie van alle voorgaande.

Seniorenoplossingen

Seniorenoplossingen

Op een zekere leeftijd hebben sommige mensen moeite om een gsm of smartphone te gebruiken. Ook voor deze doelgroep hebben we geschikte oplossingen. Slimme en gebruiksvriendelijke toestellen met:

  • Grotere toetsen en grotere tekst en icoontjes
  • Extra helder geluid en hoog visueel contrast
  • Sneltoetsen om gemakkelijk de meest gebruikte contactpersonen eenvoudig te bereiken
  • Noodtoets om automatisch vooringestelde personen te bellen tot iemand opneemt

Aanvraag offerte