Samsung Platinum Partner Samsung Galaxy Note20 Ultra 5g

Samsung Platinum Partner

Vandenabeele is reeds meerdere jaren bekroond tot Platinum Partner. Met deze hoogste status kunnen we aantonen dat we professionele ondersteuning en advies op maat aanbieden voor het hele Samsung portfolio. Dit voor zowel de zakelijke gebruikers op kantoor of onderweg, als voor de particulier.

Waarom Samsung?

Samsung biedt een oplossing aan elke mobiele gebruiker. Een breed aanbod aan toestellen gaande vanaf instapgamma tot het hogere segment en robuuste toestellen die tegen een stootje kunnen. Een eenvoudig beheersbare vloot met flexibel aanbod en toch slechts 1 besturingssysteem. Uniformiteit en diversiteit gingen nooit eerder zo goed samen.

Waarom kiezen voor een Platinum Partner?

Onze medewerkers krijgen regelmatig opleidingen en bijscholingen van de experts bij Samsung zelf. Dit laat ons toe om steeds in te spelen op de laatste trends en noden in uw professionele omgeving. Bovendien kunnen we zo de nodige expertise aanbieden om toestellen startklaar te maken in zowel een residentiële, bedrijfs- en corporate omgeving.

Bovendien kunnen alle toestellen door de professionele klanten ook gezien en getest worden. Een fysieke testfase binnen uw bedrijf kan vaak doorslaggevend zijn bij de implementatie van nieuwe technologie.

Waarom Samsung in uw business gebruiken?

Samsung kan eenvoudig ingezet worden in alle afdelingen binnen uw organisatie, gaande van kantoorgebruikers tot productie- en interventiemedewerkers. Voor elk personeelslid bestaat een oplossing. Het vertrouwde besturingssysteem Android maakt het dan ook mogelijk om elk toestel op dezelfde manier te gebruiken en beheren. Bovendien kies je voor extra bescherming dankzij de multi-layer security ingebouwd in alle Samsung toestellen.

Enterprise Edition

Veel toestellen krijgen snel nieuwe opvolgers, waardoor het moeilijk is om als bedrijf een of meerdere standaardtoestellen te hanteren. Door voor Samsung Enterprise Edition toestellen te kiezen, ben je zeker van continuïteit. Deze staan garant voor:

  • 2 jaar beschikbaarheid op de markt
  • 4 jaar firmware en security updates
  • 1 jaar gratis KNOX Manage
  • 1 jaar jaar E-FOTA
  • Korting op Samsung Knox Suite

Verder, kunnen Samsung toestellen op een veilige en eenvoudige manier aan de gebruikers in uw MDM/UEM omgeving toegekend worden. Samsung KNOX Mobile Enrollment is een gratis deployment tool, die de automatische configuratie van uw toestellen mogelijk maakt

KNOX

Met Samsung KNOX beveilig en beheer je de zakelijke gegevens op de smartphones en tablets van jouw werknemers. Zo blijft vertrouwelijke bedrijfsinformatie gewoon binnenskamers. KNOX zit standaard in de hardware van elke Samsung smartphone verwerkt, maar wordt pas actief in combinatie met één of meerdere cloud oplossingen.

KNOX bestaat uit 4 betaalde oplossingen:

  • KNOX Configure
  • KNOX Manage
  • KNOX E-FOTA
  • KNOX Platform for Enterprise

Deze kunnen zowel apart afgenomen worden, of in 1 pakket onder Samsung KNOX Suite.

Gebruik je al een ander Mobile Device Management systeem binnen je bedrijf? Dan breid je het met de KNOX oplossingen eenvoudig uit.

Verder bestaat ook KNOX Mobile Enrollment. Dit is een gratis dienst, die Samsung toestellen eenvoudig uw bestaande MDM/UEM omgeving toekent. Met deze tool kunnen toestellen zonder manuele configuratie, rechtstreeks uit de doos aan uw medewerkers uitgeleverd worden.

Interesse in onze Samsung producten?