Apple Authorised Reseller

Apple Authorised Reseller

Vandenabeele is Apple Authorised Reseller.
Met deze certificatie garanderen we professioneel advies en ondersteuning op alle Apple producten en diensten. Wie kiest voor Apple, kiest voor een lange termijn oplossing met de nadruk op veiligheid, stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Waarom Apple?

Stimuleer en verhoog de productiviteit van uw werknemers door werkmiddelen aan te reiken die volledig op elkaar afgestemd zijn. Met de Apple iPhone, iPad, Mac en Watch blijf je gemakkelijk geconnecteerd en schakel je probleemloos over tussen de verschillende toestellen. Wanneer je werknemers de ruimte en flexibiliteit geeft om te werken met de tools waarmee ze vertrouwd zijn, stijgt de motivatie en efficiëntie vanzelf mee.

Waarom kiezen voor een Apple Authorised Reseller?

Onze medewerkers krijgen regelmatig opleidingen en bijscholingen van de experts bij Apple zelf. Dit laat ons toe om steeds in te spelen op de laatste trends en noden in uw professionele omgeving. Bovendien kunnen we zo de nodige expertise aanbieden om toestellen startklaar te maken in zowel een residentiële, bedrijfs- en corporate omgeving.

Bovendien kunnen alle toestellen door de professionele klanten ook gezien en getest worden. Een fysieke testfase binnen uw bedrijf kan vaak doorslaggevend zijn bij de implementatie van nieuwe technologie.

Waarom Apple in uw business gebruiken?

Implementeer al uw Apple toestellen eenvoudig en veilig via het Apple Business Manager webportaal. Via het Device Enrollment Program (DEP) op dit platform kan je al uw Apple toestellen toewijzen aan de gebruikers in uw MDM/UEM oplossing en een automatische configuratie uitvoeren. Met Volume Purchasing Program (VPP) wijs je overigens licenties van aangekochte applicaties toe aan verschillende gebruikers, zonder deze te verliezen eenmaal de gebruiker de firma verlaat.

iPhone 12 Apple Authorised Reseller

Apple Financial Services

De beste tools voor uw business zijn ook beschikbaar met een interessant financieel plan. Met de verschillende lease formules kan elke business eenvoudig nieuwe Apple toestellen introduceren zonder wakker te liggen van het kostenplaatje.

 

Waarom is een Apple financiering zo interessant?
Apple producten zijn ontworpen om een lange levensduur te garanderen en hebben ze nog steeds een grote restwaarde. Doordat hiermee rekening gehouden wordt in de lease berekening, kunnen gunstige maandelijkse prijzen voorgelegd worden.

Bij een financiering kan ook een bijhorende verzekering afgesloten worden. Geen onvoorspelbare kosten meer door herstellingen dankzij vaste franchisekosten of de omnium verzekeringsopties.

Verder zijn de contracten steeds transparant opgesteld en flexibel in bijsturing. Zo kunnen nieuwe toestellen toegevoegd worden, zonder problemen.

AppleCare Protection Plan

Voor Mac, Apple TV en Apple Display
Ondersteuning voor Apple toestellen, besturingssysteem, iCloud & Apple apps
Uitgebreide hardware service tot 2 jaar, 3 jaar voor Mac
On-site service voor desktop Mac

AppleCare Help desk support

1 jaar ondersteuning
12/7 ondersteuning
Software incident diagnose
Voor hardware incident oplossingen is de AppleCare+ nodig

AppleCare OS Support

1 jaar support voor de IT afdeling op de software
Keuze uit 3 formules (Select, Preferred, Alliance)
24/7 ondersteuning
Ondersteuning in cross-platform integratie incl. MDM & Active Directory
Ondersteuning op iOS, OS X, en andere Apple software
Technische accountmanager services

AppleCare Enterprise

Hoger of gelijk aan 50 toestellen
Voor grote bedrijven en publieke entiteiten
AppleCare accountmanager
Support voor de IT afdeling
Support voor de werknemers
On-site hardware service
Toestelvervangingen

Klanten aan het woord

Vandenabeele zorgde voor Apple toestellen die gekoppeld werden via het Device Enrollment Program. Via dit platform worden alle Apple toestellen toegewezen aan de gebruikers in de UEM (Unified Endpoint Management) oplossing. Zo worden gelijktijdig meerdere toestellen geconfigureerd en beveiligd. De iPhones werden tevens geleverd met VDA insurance.

Credendo

Vandenabeele verzorgde voor de Politiezone Deinze-Zulte-Lievegem de mobile fleet. Er werd gekozen voor Apple, wat gekend staat voor veiligheid, technologie en gebruiksvriendelijkheid.

De toestellen werden gekoppeld via het Device Enrollment Program (DEP). Dit platform zorgt er voor dat de Apple toestellen worden toegewezen aan de gebruikers in de UEM (Unified Endpoint Management) oplossing. Zo worden gelijktijdig meerdere toestellen geconfigureerd en beveiligd, en hoeft dit dus niet één voor één worden gedaan. De iPhones werden tevens geleverd met VDA insurance, wat staat voor een volledige ontzorging van de klant op alle niveaus.

Politiezone Deinze-Zulte-Lievegem

Interesse in onze Apple producten?