Hardware / mobiele toestellen / smartphones & toebehoren

Hardware / mobiele toestellen / smartphones & toebehoren

Smartphones en tablets worden onmisbaar op de werkvloer. Het bepalen van de juiste mobiele toestellen voor uw business is niet altijd even eenvoudig. Laat u daarom bijstaan door een van onze technische experten en maak samen met ons de geschikte keuze.

Blijf in contact met uw vrienden, kennissen en zakenrelaties dankzij ons breed gamma aan mobiele toestellen: vaste telefoon (met of zonder antwoordapparaat), GSM, smartphone, tablet en smartwatch.

Ontdek ook in onze shop de talrijke accessoires zoals telefoonhouders, hoesjes, covers, beschermglaasjes, opladers, oortjes, …

GSM & smartphone

GSM & smartphone

Onze jarenlange ervaring laat zich blijken door de erkenning als Samsung Platinum Partner & Apple Authorised Reseller. Onze experten begeleiden u in het maken van de voor u best geschikte keuze en ondersteunen u in de overgang naar een nieuw toestel.

Zowel particulieren als professionals zijn bij ons aan het juiste adres.

Tablet

Tablet

Op zoek naar een nieuwe tablet? We bekijken samen wat u ermee wil doen. Is een groot scherm belangrijk of is compact hetgeen u zoekt? Volstaat Wi-Fi of is een tablet met simkaart een toegevoegde waarde? Iets voor het gezin of een professionele oplossing? Liever een iPad of een toestel met Android of Windows?

Kortom, voor elk wat wils.

Ruggedised toestellen

Robuust

Werk je in een omgeving waar je telefoon wel wat stevigheid kan gebruiken? Of ben je altijd degene die zijn telefoon net iets te hard op de grond laat stuiteren?
Ook hier hebben we een reeks toestellen die we aan u kunnen voorstellen.

Geen fan van robuuste toestellen? Bescherm uw toestel extra goed met gespecialiseerde accessoires.

Wearables

Wearables

Wearables zijn mobiele gadgets die we op ons lichaam dragen. Zo kennen we de smartwatches, activity trackers, draadloze oortjes, … Blijf verbonden en verhoog uw gebruiksgemak. Bekijk notificaties in één oogopslag zonder uw smartphone boven te halen, hou uw sportprestaties nauwkeurig bij en monitor uw hartslag.

Accessoires

Accessoires

Kies uit verschillende accessoires voor uw smartphone of tablet. We beiden een ruime collectie van accessoires aan op maat van uw behoefte. Extreme bescherming, ruimte voor kaarten, stijlvol design, of juist een combinatie van alle voorgaande.

Smartphonehouder

Smartphonehouder

Een smartphone als gps of muziekspeler gebruiken achter het stuur, dient voortaan altijd bevestigd te zijn in een houder.

Wij hebben een ruim aanbod aan telefoonhouders voor in de auto. Zowel smartphonehouders om gemakkelijk te bevestigen aan het raam met een krachtige zuignap, het dashboard of aan het ventilatierooster. Mogelijkheid om te kiezen tussen een houder of magnetisch model. Graag dat uw smartphone tegelijk oplaadt? Ook hiervoor hebben we de juiste houder.

Wij helpen u graag bij het aanschaffen en/of montage van het juiste type voor in uw auto. 

Graag meer info over ons aanbod aan mobiele toestellen & toebehoren? Contacteer ons vrijblijvend