CYOD - COD - BYOD

CYOD - COD - BYOD

CYOD - COD - BYOD zijn termen die meer in meer hun intrede vinden binnen bedrijven. Flexibiliteit & mobiliteit zijn key voor werkgever en werknemer. Het is uitermate belangrijk dat het bedrijf de juiste tools hiervoor aanreikt. Een mobiel device is een strategische factor in de optimalisatie van uw businessprocessen.

 

De diversiteit in de mobiele vloot is dikwijls een obstakel om verdere stappen te zetten richting digitalisering. Doordat de werkgever in samenspraak met de IT-afdeling een gamma aan toestellen opstelt, krijgt de werknemer vrijheid in keuze. Met CYOD verhoogt niet alleen de tevredenheid, maar ook de efficiëntie.

 

CYOD - COD - BYOD

CYOD (Choose Your Own Device) Een gepersonaliseerde webshop waarin u zelf een catalogus aan bedrijfsgeschikte mobiele toestellen aan uw medewerkers aanbiedt. COD (Corporated Owned Devices) of BYOD (Bring Your Own Device) behoren ook tot de mogelijkheden.

Administratieve vereenvoudiging

CYOD vereenvoudigt de loonadministratie door werknemers via een alternatieve verloning extra voordelen te bieden.

 

Verhoog werknemerstevredenheid

Voldoe aan de verwachtingen van uw medewerkers en bied een waaier aan bedrijfstoestellen aan, getest en gekeurd door uw IT afdeling! Dat is de essentie van een CYOD - portaal.

 

Budgetbeheersing

Extra kosten elimineren met CYOD door een vast budget per medewerker toe te kennen. Wil de medewerker een duurder toestel aankopen, dan wordt het verschil privé aangerekend.

 

Support

Bied maximale ondersteuning op deze toestellen doordat u zelf bepaalt welke catalogus (CYOD) aangeboden wordt.

Mobile Phone Policy

Bij de aanschaf van een nieuw bedrijfstoestel kan u uw medewerkers de mobile phone policy digitaal laten accepteren. 

Dienst na verkoop

Meld uw herstellingen aan via hetzelfde CYOD - portaal. Wij kunnen zorgen voor tijdelijke ruiltoestellen en de herstelling van uw toestel.

CYOD - COD - BYOD

Device as a service

CYOD kan in aankoop, maar leasing is een formule die bij veel bedrijven gesmaakt wordt.

De uitgebreide verzekering zorgt voor gemoedsrust en kostenbeheersing in uw vloot. De verzekeringsmodaliteiten kunnen eenvoudig ingepast worden in uw mobile phone policy.

 
CYOD - COD - BYOD

Budget as a service

Budget as a service gaat nog een stapje verder dan CYOD. Hiermee bepaal je als werkgever 1 budget voor zowel het Proximus tariefplan als voor eens smartphone.

Voor u betekent dit een gekende en vaste telecomkost per werknemer. Voor de werknemer betekent dit een voordeel volledig op maat!

 

Nieuwsgierig hoe CYOD - COD - BYOD past binnen uw bedrijf? Neem dan zeker contact op!