Telefooncentrale - CD Constructs

Telefooncentrale - CD Constructs

Digitalisering zorgt voor snelle veranderingen in de constructiesector. Dit zorgt voor een betere klantbeleving en een efficiëntere dagdagelijkse werking. Zodoende wordt de basis voor de toekomst gelegd… en worden pijnpunten opgelost.

“Onze vorige provider was totaal niet actief met ons bezig behalve op de vervaldatum van de contracten”, merkt Dominiek Castelein, General Manager van CD Constructs, op. “We waren snel groter geworden qua team en dagelijkse werking met een extra bijgekomen demonstratiekeuken en grote opslaghal en dit waren moeilijke punten voor dataontvangst.”

Vandenabeele, gespecialiseerd partner voor telecom en ICT, stelde voor een volledige analyse van de telecom en IT te maken om tot een oplossing te komen.
Eerst en vooral werd een aansluiting voorzien op de stabiele en supersnelle internetverbinding via glasvezel. Daardoor ervoer CD Constructs voortaan geen onderbrekingen of vertragingen meer bij het internetverkeer, ongeacht het aantal geconnecteerde personen of toestellen.

Binnen de bedrijfsgebouwen werd door de specialisten van Vandenabeele op elke werkplek de sterkte van het Wifi-signaal opgemeten. Met extra wifi -toegangspunten met grotere performantie werd de bereikbaarheid intern sterk geoptimaliseerd. Ook de installatie van de nodige bekabeling en extra hardware werd door de technische ploegen van Vandenabeele verzorgd. 
“Wij hopen vooral op tijdswinst, deftige voorstellingen en presentaties op onze unieke kookdemonstraties , in ons “Tsalon” de mensen voor de aankoop nog alles deftig te kunnen voortonen op projectie , algemene betere bereikbaarheid van iedereen doorheen onze 3.000m2 gebouwen, van voor in de toonzaal tot vanachter in de grote voorraadhal. Daarnaast zien we vooral kostenbesparing door de goede opvolging van Vandenabeele inzake de juiste abonnementen, oude pijnpunten oplossen door onze contactpersoon die heel toegewijd was.”

Daarnaast werd ook gekozen voor een Proximus Smart Enterprise abonnement dat beter aansluit op de actuele en toekomstige behoeften qua connectiviteit en kostenbeheersing.
Intussen zijn ook de volgende stappen gezet in de digitale transformatie bij CD Constructs met de een telefooncentrale in de Cloud. Zodoende wordt een nog beter telefonisch onthaal van de klanten verzekerd.
“Bij Vandenabeele hebben we een snelle respons. Ook hadden we een goed gedetailleerde offerte die totaal uitgevoerd werd en ook waar het minder was van bereikbaarheid na hun eigen zelfcontrole nog meer geoptimaliseerd op het beter te doen. Ik vind dat ze het goed doen om vele totaaloplossingen aan te bieden, zeer snelle levering van mobiele telefoons naar ons bedrijf toe. Ze weten zeer goed welk team, welke data en abonnementen de gehele ploeg heeft. Ik vind hun bijstand nog het bijzonderste, weten dat je niet alleen staat in die grijze wereld van de mobiele communicatie en dit met toewijding voor een groot bedrijf, met één contactpersoon naar het bedrijf toe.”

“We zijn alvast gelukkig met de samenwerking en upgrade naar ons nieuwe bedrijf toe. Het geeft ons een gerust gemoed dat we bij een goede partner zijn terechtgekomen.”, besluit Dominiek Castelein.

 

Testimonial CD Constructs - Dominiek Castelein