Inrichting vrachtwagen - Heavy Handling

Inrichting vrachtwagen - Heavy Handling

Heavy Handling specialiseert zich in de verkoop, verhuur en onderhoud van zwaar industrieel en havenmateriaal. Service vinden ze heel belangrijk en staan dan ook 24 op 24 klaar in geval bij panne van een machine. Met hun vloot volledig uitgeruste interventiewagens zijn ze binnen de kortste keren ter plaatse om het probleem op te lossen.

 

Deze vrachtwagens worden ingericht om snel en efficiënt te kunnen werken. Zodat havenkranen, container-stapelaars, heftrucks op de werkplek… snel weer op de rails zijn en de productiviteit er niet onder lijdt. Vandenabeele stond in voor de uitrusting van de nieuwe vrachtwagens, de installatie hiervan vond plaats bij Carval in Vichte. Een ‘garage op wielen’ voorzien van oprollers van Nederman voor het verstrekken van perslucht, olie en elektriciteit.

Ook de vuile olie kan makkelijk worden opgezogen. Nederman oliepompen met manometers werden geïnstalleerd. Net als een stroomgroep van Europower New Boy en een Kaeser zuigercompressor met vat. Een hydraulische hefkrik van AC en de Facom gereedschapswagen maakten deze uitrusting compleet.