BMW Concessie De Mey

Garage-inrichting BMW Concessie De Mey

De nieuwe concessie van BMW garage De Mey bevindt zich te Knokke. Naast verkoop staat men in dit servicepunt ook tot uw dienst voor het onderhoud en mechanische herstellingen door gekwalificeerde techniekers. Al 60 jaar lang staat de tevredenheid van hun klanten op nummer één.

 

De visie van BMW De Mey “Zin voor innovatie” werd volledig doorgetrokken in deze nieuwe vestiging. Het unieke aan dit concept is dat de installaties zich over drie verdiepingen bevindt.

 

Op de gelijkvloers is de werkplaats, waar Vandenabeele in stond voor onder andere het aanleveren en installeren van (schaar)hefbruggen, diagnosestraat (combinatie remmentest, zijslipmeting en ophangingstest) en rookgasafzuiging. Alles nauw gekozen op basis van ergonomie en veiligheid voorzien van alle nieuwigheden. Eén verdieping lager installeerde Vandenabeele de compressorinstallatie. Vervolgens nog een etage lager, komen alle leidingen van boven samen die zorgen voor de vloeistofverdeling. Tevens werd er ook opslag voorzien voor olie en antivries.

 

“In onze concessie zorgen wij ervoor dat de hele infrastructuur, van gebouwen tot het meest recente materiaal, eenzelfde hoog niveau uitstraalt. Wij hebben onze keuze voor Vandenabeele gebaseerd op het feit dat er een technische, duurzame oplossing werd aangeboden.

Duurzaamheid van materialen en producten wordt bij zowel Vandenabeele als bij ons, hoog in het vaandel gedragen. Zo zijn de kunststofbuizen van het GIRAIR-systeem corrosievast, zelfdovend en eenvoudig in onderhoud.

 

Met 75 jaar bestaan geniet Vandenabeele over de nodige ervaring en technische know how, wat wij als een meerwaarde zagen voor ons gloednieuw concept."

Project Concessie De Mey

Inrichting werkplaats garages