Centraal beheer Mobiele Vloot

Centraal beheer Mobiele Vloot - VDL Bus & Coach

VDL Bus & Coach is de busdivisie van de VDL Groep. De belangrijkste activiteiten bestaan uit de ontwikkeling, productie, verkoop en onderhoud van bussen, touringcars en chassis modules. Deze firma is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste busproducenten in Europa. Vandenabeele werkte een project uit op aanvraag van de afdeling te Roeselare.

 

Als dynamische onderneming waar mobiliteit, en wel in alle betekenissen van dit woord, de kernpijler is, werd gekozen voor Vmanage. De eindgebruikers kunnen met een vooropgesteld budget van hun werkgever een nieuw toestel aankopen via de facilities verantwoordelijke. De vrijheid in aankoop van het type toestel al dan niet met een eigen opleg, het kleur en een eventueel bijpassende cover, zorgt voor extra werknemerstevredenheid. Tevens voor de werkgever alleen maar voordelen. Weinig zorgen want de dagelijkse zaken van uw mobiele vloot worden voor u gedaan. Maar tezelfdertijd hebt u op het digitale platform 24 op 24 zicht op alles en kan het verbruik van de abonnementen eenvoudig nagevolgd worden. Ook op administratief vlak wordt de rapportering van de facturering vergemakkelijkt.

 

Goeminne Melissa – Facilities - VDL Bus Roeselare: “Vandenabeele zorgt voor een vakkundige en betrouwbare service. Het maakt het voor ons aangenamer en efficiënter werken wetende dat onze mobiele fleet in goede handen is. Bestellingen worden onmiddellijk bevestigd, zo snel mogelijk geleverd en het aanbod is groot. Er is een hele klantvriendelijke en aangename sfeer bij alle medewerkers. Dank jullie wel voor de top service!”