TECH360

TECH360

TECH360 is het middelpunt van jouw garagebedrijf. Een compleet systeem van technische ondersteuning en training.

TECH360 helpt je:
• een brede kijk te hebben op de automotive wereld.
• continu voorbereid te zijn op nieuwe ontwikkelingen.
• in te spelen op nieuwe klantvragen.
• de juiste diagnose te stellen.
• bij te blijven bij nieuwe technieken.
• om jouw garage van nu op het niveau van morgen te brengen.

Onze expertise rondom jouw garage, technisch en commercieel, dat is TECH360.

TECH360

TECH360 - Ondersteuning op jouw werkplek

TECH360 draait om jouw garage. 70 procent van alle autokennis wordt aangeleerd door het effectief te doen. Je leert bij door te werken en van TECH360. Dit in jouw garage, onder jouw brug en niet in een klaslokaal of uit een boek. We weten dat doeners graag met hun handen leren en niet uit een boek. Het draait om jouw garage, jouw werkvloer, jouw brug. Bij TECH360 is alles er op gericht om jouw garagebedrijf effectiever en efficiënter te maken, handel binnen te halen en binnen te houden.

TECH360

TECH360 - Trainen

TECH360 biedt trainingen aan, die helpen de laatste 10 procent rendementsverbetering eruit te halen. Met onze Pro-trainingen leiden wij jouw mensen op tot turbo-, diesel-, airco- en hybrid-experts. Leergierige en gedreven monteurs kunnen bij TECH360 in drie jaar tijd ware diagnose-experts worden. Kennis en kunde op het gebied van veiligheid, management en verkoop kunnen bij TECH360 worden bijgeschaafd. Het is niet de bedoeling om van jouw medewerkers automotive supermensen te maken; wat we wel voor ogen hebben is dat jouw mensen optimaal kunnen samenwerken met de TECH360-experts. Daarom traint TECH360 dan ook alleen waar het echt om draait.

TECH360 - Online trainen

TECH360 - Online trainen

Voor autotechnische professionals is training en opleiding erg belangrijk. We willen immers bijblijven wat betreft (nieuwe) techniek. Wij begrijpen dat een training volgen op één van onze locaties soms niet mogelijk kan zijn. TECH360 biedt daarom naast de reguliere praktijktrainingen, ook online trainingen aan.

Ons online trainingsplatform is zo ingericht dat je onze trainingen, waar en wanneer je maar wilt, kunt volgen. Vanachter je pc, tablet of laptop helpen wij je jouw kennis op peil te houden. 

TECH360

TECH360 - Coachen

TECH360 volgt de laatste inzichten rondom lerende organisaties en koppelt die inzichten aan diepgaande kennis van het garagebedrijf. In jouw bedrijf, op de werkvloer, wordt verreweg het meeste geleerd door het gewoon te doen. Al dan niet met de hulp van onze automotive Vraagbaak. De monteur van nu leert vooral door te werken en door samen te werken. Elkaar coachen, kennis delen en feedback geven is een wezenlijk onderdeel van de TECH360-aanpak. Niet kennis uit een boekje, maar kennis door te werken én kennis door samen te werken. Door te coachen en gecoacht te worden. Daar draait het om bij TECH360.

TECH360