Handgereedschap auto garage

Handgereedschap voor de garage

Handgereedschap vormt de basis van elke gereedschapsset in je garage. Denk aan een goede set schroevendraaiers, tangen, sleutels en hamers. Met deze tools kun je eenvoudige reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan je voertuig.

Handgereedschap garage Facom

Facom - Handgereedschap voor de garage

Facom is een leading Europees merk in gereedschap voor automobiel en industrie en dit ruim 90 jaar. 

Facom heeft via Vandenabeele een volledig gamma van ruim 8.000 producten beschikbaar in opbergen (werkplaatswagens, kasten, enz.), standaard gereedschap (sleutels, schroevendraaiers, tangen, hamers, enz.) en gespecialiseerd gereedschap (automobiel, elektriciens, luchtvaart, enz.) om zo aan alle vraag tot reparatie te kunnen voldoen.

Handgereedschap garage Ironside

Ironside - Handgereedschap voor de garage

Ironside biedt een breed assortiment professioneel handgereedschap van uitstekende kwaliteit.
Ironside gereedschap wordt geproduceerd door A-merk fabrikanten en is verkrijgbaar in veertien West-Europese landen.

Door het uitgekiende ergonomische ontwerp is Ironside gereedschap geschikt voor de professionele gebruiker, zoals garagehouders die hoge eisen stelt aan veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

 

Handgereedschap voor de garage Beta

Beta - Handgereedschap voor de garage

De BETA handgereedschappen, met zijn ergonomisch design en duurzaam karakter, zorgt voor meer controle en werkcomfort. BETA biedt u de laatste innovaties voor de opberging van uw gereedschap

Op zoek naar specifiek handgereedschap voor de garage? Wij helpen u graag vrijblijvend in de zoektocht naar uw handgereedschap!