Beveiligheid voertuigen

Beveiliging

Een alarm- of beveiligingssysteem in uw voertuig is geen overbodige luxe. Wagens en andere voertuigen zijn populair doelwit en bevatten ook vaak waardevol materiaal.

 

Vraag ons naar de beste beveiliging voor uw type voertuig. We tekenen het samen met u uit.

Laadruimtebeveiliging

Laadruimtebeveiliging

Het is geen dagelijkse realiteit, maar het gebeurt toch vaker dan we weten: laadruimtediefstal. De centrale vergrendeling van de (bestel)wagens zijn vaak niet voldoende om inbraak te vermijden. Bescherm uw duur gereedschap en materiaal door extra beveiliging te voorzien. De installatie van mechanische of automatische pensloten vergrendelen uw laadruimte bovenop de centrale vergrendeling. Zo doet u er alles aan om uw werkplek zo goed mogelijk te beveiligen.

Alarmsystemen

Alarmsystemen

We bewaren vaak waardevolle items in onze wagens en maken ze dus ook een eenvoudig doelwit voor inbraak. De standaard voorziene geluidsalarmen zijn vaak niet voldoende om extra veiligheidsgevoel te creëren. Bescherm uw voertuig tegen diefstal met een geluidsalarmsysteem en breidt dit eventueel uit met een lokalisatiesysteem en meldkamer. Krijg verschillende meldingen toegestuurd via SMS, e-mail of push boodschap en volg uw voertuig in real-time.

 

Ook door de verzekering gecertifieerde systemen (INCERT) worden door ons geplaatst.

Track & trace

Track & trace

Verlies uw voertuig nooit uit het oog met een track & trace apparaat. Zowel losse apparaten op batterij als professionele, geïntegreerde oplossingen kunnen aangeboden worden. Dit kan eenvoudig geplaatst worden in vrijwel alle voertuigen: wagens, old-timers, boten, aanhangwagens, moto's, quads, fietsen, foodtrucks, …

 

Ook voor professionele voertuigen kunnen we een oplossing bieden.

Wil je meer info over de mogelijkheden? Neem gerust contact op.