training

Corporate training

In een snel bewegende en innoverende markt is het vaak moeilijk om zelf over de nodige expertise te beschikken. Veel bedrijven worden dan ook met deze uitdaging geconfronteerd. De mix van verschillende profielen en functies maakt het geven van gerichte opleidingen en instructies een moeilijke taak.

 

Het portfolio aan corporate trainingen bij Vandenabeele kan flexibel ingezet worden in elke omgeving. Garandeer optimale adoptie dankzij de juiste begeleiding.

On-site

Organiseer opleidingen op uw kantoor of op meeting locaties. Onze medewerkers komen ter plaatse met het eventueel nodige materiaal.

Opleidingsruimte Vandenabeele

Geen plaats in uw kantoren? Geen probleem, Vandenabeele beschikt over een opleidingsruimte tot 100 personen met de nodige infrastructuur.

Handleidingen

Als extra ondersteuning worden op vraag digitale handleidingen voorzien. Dit geheel op maat van het doelpubliek en uw organisatie.

Vandenabeele tools

Ook onze aangereikte tools worden van de nodige training voorzien om een optimale inzet te bekomen.

Smartphones & tablets

Wil je meer halen uit uw mobiele toestellen? Onze experten staan u bij om de verschillende besturingssystemen (Android, iOS, iPadOS, MacOS) en toestellen beter in te zetten in uw omgeving.

Mobile Phone Policy

Is de mobile phone policy niet duidelijk? Informeer uw medewerkers via een interactieve trainingssessie en beantwoord al de vragen van uw medewerkers.

Enthousiast? Wij helpen je graag verder!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.