EUROGARAGE

Lancering Nieuw Garageconcept

Eurogarage

Vandenabeele is verdeler van het gloednieuw concept in België: EUROGARAGE.

In 26 landen op 4 continenten is het GroupAuto garagenetwerk een van de grootste onafhankelijke reparatienetwerken ter wereld. Dit netwerk omvat zowel EUROGARAGE als TOP TRUCK.

Het EUROGARAGE-netwerk brengt meer dan 6755 werkplaatsen samen die diensten verlenen voor personenauto’s, lichte en middelgrote bedrijfsvoertuigen. Deze garagenetwerken hebben directe toegang tot 51 partnerleveranciers van originele onderdelen (OE) en OE-equivalente onderdelen. Deze toegang tot onderdelen, gecombineerd met toonaangevende training en technische ondersteuning, stelt de conceptgarages in staat om te werken aan een breed scala aan voertuigen tegen een concurrerende prijs. Dit unieke garageconcept is onlangs geïntroduceerd in België en wordt door Vandenabeele ondersteund.
Het doel van EuroGarage is om een consistent en professioneel serviceniveau te bieden door het garagenetwerk te ondersteunen met drie belangrijke elementen:

 

  • Branding
  • Marketingondersteuning
  • Training en technische ondersteuning

 

Deze elementen worden gecombineerd met toegang tot OE-equivalente apparatuur en onderdelen via de samenwerking met GroupAuto en hun wereldwijde netwerk van onderdelendistributeurs zoals Vandenabeele.
Het resultaat is een wereldwijd garagenetwerk die in staat is om betaalbare diensten te bieden voor zowat elk merk, model, jaar van het voertuig, evenals een hoogwaardige ervaring voor voertuigeigenaren en wagenparkbeheerders.