Nederman indu

Rookafzuiging & slanghaspels

TOTAALOPLOSSINGEN VOOR:

  • Afzuiging van lasrook
  • Slang- en kabelhaspels

 

Lasrookafzuiging

Lasrookafzuiging

Daar waar bronafzuiging een haalbare oplossing is, is bewezen dat deze vorm van lasrookafzuiging de effectiefste en efficiëntste methode is om de lasrook op te vangen en af te voeren. Deze methode maakt het risico dat een lasser of operator aan gevaarlijke dampen wordt blootgesteld zo klein mogelijk.

De noodzakelijke componenten voor het correct opvangen van lasdamp zijn een eenvoudig te positioneren lasrookafzuiger met een solide ontworpen kap. Met de juiste luchtstroom door de lasrookafzuiger en een zorgvuldige lasser die de kap zodanig plaatst dat deze de gevaarlijke dampen uit zijn of haar ademzone wegzuigt, kan een veilige en schone werkomgeving worden gerealiseerd.

Afzuigarmen, ruimtelijke afzuiging, afzuigtafels, afzuigkappen, ...

Slanghaspels

Slanghaspels

Kwalitatief hoogwaardige slang- en kabelhaspels voor professioneel gebruik. Een efficiënte, eenvoudige en kostenbesparende oplossing in diverse werkplaatstoepassingen.

Met onze industriële slang- en kabelhaspels creëert u een betere werkplek zonder risico dat slangen en kabels op de vloer liggen. Wij hebben de haspels die u nodig heeft voor water, elektriciteit, olie, kabel, ethanol, data en meer. Met de Nederman haspels krijgt u oplossingen van hoge kwaliteit, eenvoudig te monteren, gebruiksvriendelijk en verbetert u de efficiëntie en veiligheid in uw bedrijf.

Dienst na verkoop: Advies - herstelling - installatie

Dienst na verkoop: Advies - herstelling - installatie

Werkplaatsinrichting

Vandenabeele verzorgt installaties, onderhoud en herstelling voor veilig en comfortabel werken in werkplaats, toonzaal, magazijn, fabriekshal en dit voor alle type bedrijven in bouw, industrie, logistiek, e.d.

Volledige technische dienstverlening voor

  • Werkplaatsinstallaties zoals vloeistofverdeling, afzuigsystemen, e.d.
  • Werkplaatsapparatuur zoals reinigingstoestellen, stroomgroepen, pompen, e.d.