samsung Galaxy Z Flip6 en de Galaxy Z Fold6

Telecom & IT in de kijker

Nieuwe toestellen in het assortiment

Ontmoet de meest complete en de allersterkste Galaxy foldables ooit: de Galaxy Z Flip6 en de Galaxy Z Fold6. De innovatieve kracht van Galaxy AI en het unieke Galaxy Z design komen samen voor een gloednieuwe smartphone-ervaring die je meeneemt in een wereld van nog meer mogelijkheden. Van fotografie en gaming tot nieuwe manieren van communiceren die jouw leven vergemakkelijken.

Galaxy AI netjes opgevouwen in uw broekzak? Met de nieuwe Galaxy Z Flip6 of Z Fold6 is het mogelijk, ondersteund door Multi-display, Note assist, Circle to search en Interpreter plooit Samsung AI naar uw noden! Ontdek het verbeterde display, betere batterijlevensduur en de sterkere materialen en krijg na uw pre-order bij ons in de shop vele voordelen waaronder cashback of extra accessoires! 

samsung Galaxy Z Flip6 en de Galaxy Z Fold6
Galaxy Z Flip6

Galaxy Z Flip6

De iconische flagship camera van de Galaxy S Series zit nu ook op de Galaxy Z Flip6. Dat betekent dat je voortaan herinneringen kunt vastleggen van professionele kwaliteit. Leg de beste momenten vast met de 50 megapixel camera voor heldere en gedetailleerde weergaves. Dankzij het unieke design van de Flip6 heb je altijd toegang tot de hoofdcamera door je device in Flex Mode, ofwel de 90-gradenstand, te gebruiken. Op die manier kun je ook selfieportretten van hoge kwaliteit maken. Poseer en check jezelf meteen in de Flex Window om het resultaat te zien. Je krijgt hulp van Galaxy AI tijdens het schieten van content. Deze technologie zorgt voor gedetailleerde foto’s en video’s en legt zelfs wimpers en huidtinten zo nauwkeurig mogelijk vast. Ook kun je de FlexZoom gebruiken om objecten te fotograferen vanop een afstand, zonder dat je de scherpte verliest. De AI-technologie in het device analyseert het gefotografeerde object met de achtergrond en optimaliseert het shot voor de perfecte foto. Stel je wilt een foto maken met de Eiffeltoren, maar de top staat er niet op. Dan zal Galaxy AI het monument herkennen en automatisch in- of uitzoomen zodat de toren compleet in beeld komt.

En dat is niet alles, want deze AI-technologie kan nog veel meer. Ben je in het buitenland en spreek je de taal niet? Je hebt nu ook een persoonlijke tolk op zak met de Interpreter* functie op je smartphone. Deze functie vertaalt wat jij inspreekt naar een andere vreemde taal en andersom. Zo kun je met een relaxed gevoel gaan reizen, of het nu voor werk is of voor plezier.

Galaxy Z Fold6

Galaxy Z Fold6

Één van de vele voordelen van de Galaxy Z Fold6 is natuurlijk het extra grote 7.6 inch edge-to-edge beeldscherm dat je kunt gebruiken zoals je wilt. Helemaal perfect als jouw productiviteit een boost kan gebruiken. En nu met de kracht van Galaxy AI kun je uitgaan van een nog betere ervaring. Maak nog optimaler gebruik van Circle to Search met Google op de nieuwe Galaxy Z Fold6. Ben je op Instagram aan het scrollen en heb je nieuwe sneakers gespot bij je favoriete influencer? Tap en omcirkel het object om te zoeken naar meer informatie binnen enkele seconden. Je hoeft niet meer te navigeren naar een zoekmachine, maar kunt het direct vanaf een foto of video opzoeken. En omdat je een megagroot scherm hebt kan dit nu nog gemakkelijker en efficiënter. Vouw je device volledig open voor Multi Window en open meerdere vensters naast elkaar zonder het overzicht te verliezen.

De Galaxy Z Fold6 is uitgerust met de nieuwste Snapdragon® 8 Gen 3 chipset wat zorgt voor een betere gebruikerservaring met vloeiende weergaves wat je ook aan het kijken of doen bent. Misschien ben jij wel een echte mobile gamer? Ook dan is de Fold6 een must-have voor jou. Deze smartphone heeft namelijk een Vapor Chamber, oftewel een koelsysteem, wat oververhitting van jouw device tegengaat. Dat betekent dat je voortaan zonder moeite die langere gamesessies aankunt!