Apple lancering nieuwe producten

Telecom & IT in de kijker

Op 8 maart 2022 kondigde Apple de komst van verschillende nieuwe producten aan. Zo lanceren ze Apple iPhone SE 3, Apple iPad Air (2022), Apple Mac Studio, Apple Studio Display en een groene iPhone 13 (mini) en 13 Pro (Max).

Als Apple Authorised Reseller brengen we u graag op de hoogte van de laatste vernieuwingen, ontdek ze hieronder!

Apple iPhone SE 3

Dit nieuwe SE model heeft de krachtige A15 Bionic Chip aan boord. De chip die ook in de iPhone 13 serie zit. Zo werken ook de zwaarste apps zonder haperingen. Daarnaast profiteer je dankzij de energiezuinige A15 chip van een langere batterijduur. Dankzij Smart HDR 4 en Deep Fusion maak je scherpe en kleurrijke foto's met de 12 megapixel camera. iPhone SE 3 ondersteunt naast 4G ook het snelle en stabiele 5G netwerk. Het toestel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: zwart, witgoud en rood.

Apple iPad Air (2022)

De kracht van de nieuwste iPad vind je onder de motorkap. Met de krachtige M1 chip is deze generatie iPad sterker en krachtiger dan zijn voorgangers en even krachtig als iPad Pro (2021). Videobellen gaat gemakkelijk dankzij de 12 megapixel camera en Center Stage. Dat zorgt ervoor dat je altijd in beeld blijft, ook als je heen en weer beweegt. In plaats van 4G mogelijkheden maak je op iPad Air (2022) gebruik van het snellere 5G netwerk. iPad Air (2022) is beschikbaar in 5 kleuren: Space Gray, zilver, witgoud, roze en blauw.

Groene iPhone 13 (mini) en 13 Pro (Max)

De iPhone 13 serie is nu ook verkrijgbaar in het groen.

Apple Mac Studio & Display

Apple Mac Studio is de krachtigste exemplaar die Apple op dit moment op de markt heeft. Mac Studio komt beschikbaar met een M1 Max chip. Daarnaast introduceert Apple een nieuwe chip in de Apple Silicon lijn: de M1 Ultra. Deze 20 core CPU en 48 core GPU chip met een centraal geheugen van 64 gigabyte is een echte krachtpatser. Op de Mac Studio sluit je externe accessoires aan op één van de 4 Thunderbolt 4 aansluitingen of 2 usb A aansluitingen. Ook heeft de Mac Studio een hdmi aansluiting, een ethernetaansluiting en een geheugenkaartlezer.

Apple Mac Studio is geoptimaliseerd om samen te werken met het nieuwe beeldscherm. Deze Apple Studio Display is een 27 inch beeldscherm met een kristalhelder beeld door het 5K Retina display dat 600 nits helderheid en True Tone heeft. Daarnaast vult dit scherm jouw kamer direct met een mooi, vol geluid dankzij de 6 speakers die ruimtelijke audio ondersteunen. Je voert levende videogesprekken met de 12MP ultra groothoek camera met Center Stage. Je sluit externe apparatuur aan op de 3 usb C ingangen of op de Thunderbolt 3 poort, die genoeg wattage levert om jouw 14 inch MacBook Pro op te laden. Apple Studio Display is beschikbaar op een kantelbare standaard, een kantelbare standaard die je ook in hoogte verstelt of met een VESA montageadapter.