Apple lancering nieuwe producten

Telecom & IT in de kijker

Apple kondigde de komst van verschillende nieuwe producten aan. Zo lanceerden ze de iPhone 14, iPad Air (2022), MacBook Pro 14" & 16", Mac Mini, Apple Watch Series 8, AirPods Pro.

Als Apple Authorised Reseller brengen we u graag op de hoogte van de laatste vernieuwingen, ontdek ze hieronder!

iPhone MacBook Pro

MacBook Pro

Dit is de nieuwe generatie Apple silicon voor pro’s, met de ultrasnelle M2 Pro en de buitengewone M2 Max – de krachtigste en efficiëntste chip ooit in een pro‑laptop. Het 16‑inch model heeft de langste batterijduur ooit in een Mac. En beide modellen zijn onverminderd snel wanneer je ze zonder netstroom gebruikt. Dat is de magie van de efficiënte Apple silicon-chip. Dus heb je plots een idee of is er ineens werk aan de winkel? Je kunt overal en altijd aan de slag. 

Het beste display ooit in een laptop. De Liquid Retina XDR. Extreme Dynamic Range zorgt voor verfijnde highlights, ongelofelijk veel detail in schaduwen en heldere natuur­getrouwe kleuren. Elk display is nauw­keurig gekalibreerd en biedt profes­sionele referentie­modi voor kleurcorrecties, fotografie, design en printproductie, allemaal in HDR.

Apple iPhone 14

Apple iPhone 14

Met Apple iPhone 14 haal je een snel en veelzijdig toestel in huis. Op het 6,1 inch supergroot Super Retina XDR scherm kijk je in de hoogste kwaliteit. Dankzij de A15 Bionic chip en 4 GB werkgeheugen open en schakel je vlot tussen apps. Dankzij de verbeterde camera sensoren zijn al je foto's en video's nog scherper vergeleken met iPhone 13 (mini) en ouder. 

Apple iPad Air (2022) 10.9

Apple iPad Air (2022) 10.9

De tiende generatie Apple iPad (2022) heeft na 5 jaar een nieuwe kleurrijke make-over gekregen. Het instapmodel iPad heeft nu dezelfde rechte randen die we kennen van de andere modellen. De all-screen 10.9 inch Liquid Retina-display is iets groter dan dat van het vorige model. Dankzij de A14 chip is dit model 30 procent sneller dan de negende generatie. 

Notities maken, vergaderen, moeiteloos werken met meerdere apps, je doet het allemaal op dit ene device. De A14 Bionic‑chip levert power en prestaties voor alles wat je wilt doen. En dankzij de batterij die de hele dag meegaat, doe je het gewoon aan één stuk door. Je laadt iPad (2022) op via de nieuwe usb C poort onderaan. Dankzij het nieuwe design van iPad werkt dit model nu ook met Apple Pencil 1 en Magic Keyboard Folio.