Chemicals auto wagen

Chemicals voor de auto

Chemicals voor voertuigen, zoals sprays, additieven, koelvloeistoffen, oliën en AdBlue, spelen allemaal een essentiële rol in het onderhoud van uw auto. Zoals helpen bij het reinigen en beschermen van verschillende auto-onderdelen of om de prestaties en efficiëntie van de motor te verbeteren. Het gebruik van de juiste chemicaliën en vloeistoffen kan de levensduur en prestaties van een auto aanzienlijk verbeteren.

Sprays & additieven Chemicals auto

Chemicals auto - Sprays & additieven

Xenum biedt 'techno-chemische' producten voor de automotive markt. Het programma voor de autoprofessional bestaat uit smeermiddelen, additieven, chemische verbruiksmaterialen in spuitbus en lijmen/dichtmiddelen.

  • spuitbussen voor de werkplaats
  • smeermiddelen, onderhoudsproducten en reinigers
  • additieven voor motor en versnellingsbak, het koelsysteem en brandstoffen
  • vetten
Chemicals auto - Olie

Chemicals auto - Olie / Koelvloeistoffen / AdBlue gamma

Smeren, warmte afvoeren, reinigen, afdichten, geluid dempen, beschermen tegen corrosie, brandstof besparen, componenten aansturen.

Het juiste product is dus essentieel om van a naar b te rijden, maar ook voor het behoud van uw auto/camionette. Ons segment olie, koelvloeistoffen en AdBlue is heel divers en omvat producten voor elke toepassing. Voor 50 jaar oude of hagelnieuwe voertuigen, vrachtwagens of personenauto’s. Met Kroon-Oil gaat u gesmeerd op weg.

Meer weten over onze Chemicals voor uw auto of camionette? Contacteer ons vrijblijvend