Car multimedia / autoradio / multimediasystemen voor in de auto

Car multimedia / autoradio / multimediasystemen voor in de auto

Lange ritten kunnen voor u, uw passagiers en kinderen vaak vermoeiend zijn. Om de reis wat comfortabeler te maken, kan je jouw wagen uitrusten met de nodige car multimedia. Of je nu een muziekliefhebber bent of de kinderen even wil afleiden, er bestaan tal van oplossingen voor elke type voertuig. Ook de montage gebeurt hier ter plaatse met een professioneel team.

 

Niet zeker wat voor jou de ideale oplossing is? Neem gerust contact op of kom langs in onze showroom.

Rear seat entertainment Car multimedia / autoradio / multimediasystemen voor in de auto

Rear seat entertainment - Car multimedia

Plezier en vertier op de achterbank dankzij de verschillende mogelijkheden in rear seat entertainment. Ons aanbod varieert van hoofdsteunhouders voor tablets, tot volledig geïntegreerde beeld- en klankbeleving.

Geef de passagiers op de achterbank een bioscoop plaats op de tweede rij en speel films af via een centraal geïntegreerde dvd-speler, tablet of  streaming met uw mobiel toestel.

autoradio Car multimedia / autoradio / multimediasystemen voor in de auto

Autoradio - Car multimedia

Niets is zo vervelend als een storende radio of ruis op de achtergrond. Of ben je eerder op zoek om de FM-radio in uw huidige wagen door een DAB+ te vervangen? Hoe dan ook, om optimaal te kunnen genieten van muziek in de wagen, dan is een goede autoradio hier onmisbaar.

Vind de radio die bij u en uw auto past en over de nodige aansluitingen beschikt: USB-poort, poort voor SD-kaart, compatibel met Android of Apple smartphones, geïntegreerde Bluetooth, handsfreekit, aparte of geïntegreerde microfoon, stofdichte radio... Of integreer Android Auto of Apple Carplay in uw huidig entertainmentsysteem.

We begeleiden u in het maken van de juiste keuze en zorgen voor de nodige inbouwaccessoires.

Audio Car multimedia / autoradio / multimediasystemen voor in de auto

Audio - Car multimedia

Je geluid in de wagen een extra boost geven? Dan kies je best voor een goede set speakers, al dan niet extra versterkt. Omdat muziek een stevige basis nodig heeft, kan je ook een subwoofer aan je systeem toevoegen. Hiermee creëer je meer diepgang, definitie en detail in elk type muziek.

 

Bij ons vind je speakers en luidsprekers om de ultieme muziekbeleving te creëren in je auto. Gecombineerd met een goede autoradio kan je echt voor een sensatie zorgen met goede geluidskwaliteit. Groot of klein en voor ieder budget, we bieden een ruime keuze autospeakers aan met genoeg opties voor iedereen.

Interesse in onze multimediasystemen voor in de auto? Contacteer ons!