Nederman @ Vandenabeele

Rookafzuiging & vloeistofverdeling

TOTAALOPLOSSINGEN VOOR:

  • Afzuiging van uitlaatgassen
  • Slang- en kabelhaspels
  • Olieverdeling

 

Nederman uitlaatgas

Uitlaatgasafzuiging

De oplossing gaat van individuele producten tot complete systemen voor autoherstelplaatsen, brandweerkazernes, autokeuringcentra en busstelplaatsen.

Met uitlaatgasafzuiging kunt u het volgende bereiken:

  • Minder zieke werknemers
  • Eenvoudiger onderhoud van de faciliteit
  • Minder schade aan gevoelige elektronica in onderhoudsapparatuur 
Slanghaspels

Slanghaspels

Kwalitatief hoogwaardige slang- en kabelhaspels voor professioneel gebruik. Een efficiënte, eenvoudige en kostenbesparende oplossing in diverse werkplaatstoepassingen.

Met de industriële slang- en kabelhaspels van Nederman in uw bedrijf creëert u een betere werkplek zonder risico dat slangen en kabels op de vloer liggen. Wij hebben de haspels die u nodig heeft voor water, elektriciteit, olie, kabel, ethanol, data en meer. Voor de verschillende behoeften en industrieën. Met de Nederman haspels krijgt u oplossingen van hoge kwaliteit, eenvoudig te monteren, gebruiksvriendelijk en verbetert u de efficiëntie en veiligheid in uw bedrijf.

Olie- & vloeistofverdeling

Olie- & vloeistofverdeling

Onze verdeelsystemen voor olie, vet en andere vloeistoffen beperken verspilling, bieden praktische en ergonomische voordelen en zorgen dat het verbruik onder controle gehouden wordt. Onze oplossingen worden o.a. gebruikt in werkplaatsen voor personenwagens, vrachtwagens, landbouwmachines en machines voor wegenbouw.

Garage-inrichting

Dienst na verkoop: Advies - herstelling - installatie

Werkplaatsinrichting

Vandenabeele verzorgt installaties, onderhoud en herstelling voor veilig en comfortabel werken in werkplaats, toonzaal, magazijn, fabriekshal en dit voor alle type bedrijven in bouw, industrie, logistiek, e.d.

Volledige technische dienstverlening voor

  • Werkplaatsinstallaties zoals vloeistofverdeling, afzuigsystemen, e.d.
  • Werkplaatsapparatuur zoals reinigingstoestellen, stroomgroepen, pompen, e.d.