Compressoren en perslucht

Compressoren en perslucht

Voor elke toepassing is de geschikte compressor! Binnen ons aanbod vindt u compressoren voor het oppompen van banden, verpompen van vloeistoffen, zandstralen van een verflaag, aansturen van pneumatische machines, spuitcabines enzovoort. U kunt bij ons terecht voor het leveren, plaatsen en verdere onderhoud van uw persluchtoplossing voor in uw garage / werkplaats.

Schroefcompressoren Compressoren en perslucht

Schroefcompressoren

KAESER schroefcompressoren overtuigen door hun rendabiliteit en betrouwbaarheid.

Dankzij de automatische naspaninrichting blijft het overbrengingsrendement van de V-riemaandrijving bij KAESER-schroefcompressoren constant goed tijdens de totale gebruiksduur. Dit reduceert tegelijk de onderhoudskosten. Bij de SX-serie gebruiken wij een platte riem, die geen naspanning nodig heeft.

 

Sigma profil    Energie besparen met het KAESER SIGMA PROFIEL

Elke KAESER-schroefcompressorblok beschikt over rotoren met het energiebesparende SIGMA PROFIEL. De nauwgezette fabricage en afgestelde, uiterst precieze wentellagers waarborgen een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid.

 

Sigma control    Compressorsturing SIGMA CONTROL 2

De bedieningsunit is uitgerust met een overzichtelijk display en robuuste toetsen. Alle relevante informatie is in één oogopslag te zien. De heldere menustructuur in combinatie met 30 talen, waaruit men kan kiezen, onderstreept de eenvoudige bediening.

 

Filter    Koelluchtfiltermatten

De koellucht die vanuit de omgeving wordt aangezogen, is vervuild. Zeer effectieve koelluchtfiltermatten voorkomen dat de koeler voortijdig vuil wordt.

 

Seperation system    Geoptimaliseerd afscheidingssysteem

De combinatie van een stromingsgeoptimaliseerde voorafscheiding en speciale afscheiderpatronen resulteert in een zeer laag restvloeistofgehalte van minder dan 2 mg/m³ in de perslucht. Het afscheidingssysteem vergt uiterst weinig onderhoud.

Kaeser Compressoren Compressoren en perslucht

Zuigercompressoren

KAESER zuigercompressoren – de robuuste machines voor de voertuigwerkplaats

De stationaire zuigercompressoren van KAESER uit de EUROCOMP-serie worden al jaren met succes gebruikt in de garage sector. U kunt kiezen uit liggende, staande of afzonderlijk opgestelde persluchtketels, zodat aan alle opstellingseisen kan worden voldaan.

Voor EUROCOMP-zuigercompressoren van KAESER geldt: ook de hoofdcomponenten compressorblok en elektrische aandrijfmotor zijn „Made in Germany“ – en uiteraard van de beste productiekwaliteit. Gebruikers profiteren van deze kwaliteit onder andere door een hogere luchtcapaciteit en langere levensduur. EUROCOMP-compressoren zijn ontwikkeld – en gebouwd! – voor jarenlang continu bedrijf onder veeleisende omstandigheden!

 

KAESER-kwaliteitscompressorblok

Dit compressorblok wordt door KAESER KOMPRESSOREN zelf gemaakt van hoogwaardig materiaal. Kort samengevat beschikt u hiermee over een hoog luchtvermogen gecombineerd met een rendabele werkwijze en een lange levensduur.

 

Zeer efficiënte koeling

Met talrijke koelribben, extra koelstiften in de persluchtuitgang en grote ventilatorwaaier zorgt het zeer efficiënte koelsysteem van de Eurocomp-zuigercompressoren ervoor dat de perslucht- en olietemperaturen laag blijven. Dit verhoogt de beschikbaarheid en levensduur.

 

Corrosievrije kleppen

De kleppen van de Eurocomp zijn uitgevoerd met roestvrij stalen klepzittingen en slagbegrenzing. Dit voorkomt grotendeels het ontstaan van kooldeeltjes uit olie, verbetert het sluiten van de uitlaatkleppen en verlengt de levensduur.

 

Made in Germany

Ook de hoofdcomponenten compressorblok en elektrische aandrijfmotor zijn „Made in Germany“ – en uiteraard van de beste productiekwaliteit. KAESER-EUROCOMP-compressoren zijn ontwikkeld – en gebouwd! – voor jarenlang continu bedrijf onder veeleisende omstandigheden!

Compressoren en perslucht

Persluchtverdeling

Perslucht: Installatie & componenten

Een duurzame oplossing zonder risico op corrosie: neutraal ten opzichte van atmosferische agentia (vochtige lucht en agressief milieu) en condenswater en lekvrij.

  • Volledige installatie van persluchtleidingen in de werkplaats
  • Veiligheids snelkoppelingen
  • Persluchtslangen
compressoren en perslucht

Compressoren en perslucht - Dienst na verkoop

Advies - Herstelling - Installatie van Compressoren & perslucht

Volledige service op het volledig gamma Kaeser compressoren:

  • Aansluiting compressoren
  • Installatie persluchtleidingen
  • Detectie persluchtlekken (verlies)
  • Periodiek onderhoud compressoren
  • Herstelling stationaire en mobiele compressoren
  • Herstelling luchtdrogers

 

Vragen over onze compressoren en persluchtoplossingen? Contacteer ons.