Proximusdiensten

Proximusdiensten

Op zoek naar een pack dat bij je past? Bepaal zelf wat je nodig hebt. Wij stellen je de packs voor die het best matchen. Ontdek de mogelijkheden hieronder.

 

Ontdek de laatste aanbiedingen en promoties in 

Combineer verschillende producten in een pack

Mobiele telefonie & joint offers

Overstappen naar Proximus of op zoek naar een beter geschikt tariefplan? Genieten van een serieuze korting op uw nieuw toestel? Kom gerust langs in de winkel of contacteer ons via onderstaand invulformulier. Wij stellen het meest gunstig tariefplan voor, gebaseerd op uw profiel.

Vaste telefonie

Bel 's avonds een tijdens het weekend gratis & onbeperkt naar vaste en mobiele lijnen met uw vast toestel. Dit is beschikbaar als optie in de packs.

Internet

Proximus heeft een aanbod voor zowel uw vast internet thuis, als voor onderweg . Daarnaast zijn er een aantal handige extra's zoals opslagruimte in de cloud, mailboxen, enz..

Digitale TV

Niet langer vechten over het tv-scherm. Kijk met Proximus Pickx op elk mobiel toestel naar uw favoriet programma. Kijken met Proximus TV is meer dan enkel kijken naar uw favoriete zender. Uw opnames staan in de cloud en zijn altijd & overal beschikbaar met Proximus Pickx.

Netflix

Alle topseries beschikbaar op je Proximus decoder. Geen kredietkaart meer nodig om je Netflix abonnement af te sluiten, want alles wordt via de Proximus factuur verrekend.

My e-Press

Als Proximus klant, geniet u van een onbeperkt abonnement op de online artikels van Het Laatste Nieuws (HLN) of Le Soir.

Nieuwsgierig? Neem dan zeker contact op!