Rijhulpsystemen

Rijhulpsystemen

Rijhulpsystemen maken het autorijden een pak aangenamer en vooral veiliger. Ze helpen u als bestuurder een juiste beslissing te nemen. Het zijn hulpmiddelen die de kans op een ongeval aanzienlijk verminderen en ook de gevolgen van incidenten beperken. Wist je trouwens dat de sommige verzekeraars een korting toekennen als je wagen hiervan voorzien is?

 

Enkel maar voordelen en beschikbaar voor de meeste voertuigen.

Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is niet enkel handig tijdens het achteruitrijden, maar biedt ook hulp tijdens het filerijden, invoegen, inhalen en inparkeren. Verklein de kans op schade en manoeuvreer met een gerust hart via de LCD monitoren & volg mee te volgen wat er zich rond uw wagen begeeft. Deze cameraoplossingen zijn ook in uw aanhangwagens, paardentrailers en mobilhomes integreerbaar.

Wil je dit combineren met een aantal geluidssensoren, zodat je helemaal niets mist? De verschillende camera’s, monitoren en sensoren zijn ook in verschillende samenstellingen als compleet systeem te bestellen. Dit voor zowel vooruitrij-, achteruitrij- en 360°-camera's.

Dashcams

Dashcams

Een dashcam of een dashboard camera is een camera specifiek om de weg voor je te filmen. De camera ziet wat jij ziet en neemt de rit op van zodra de auto in beweging komt. Je hoeft zelf dus niets te doen. Meer nog, door de ingebouwde schokdetectie kan het toestel detecteren wanneer er plotse schokken of rembewegingen zijn. De minuten voor, tijdens en na ongewoon rijgedrag worden meteen opgeslagen.

Alle toestellen kunnen los aangeboden en verkocht worden met een 12V-stekker en zelfs met navigatiemogelijkheden. Liever een volledig geïntegreerde installatie? Dat kan ook. Onze installateurs nemen graag de tijd voor u.

parkeersensoren

Sensoren

Parkeersensoren kunnen een goeie hulp zijn bij het parkeren van uw wagen. Ze detecteren de afstand tussen het voertuig en de dichtstbijzijnde objecten. Parkeerhulp geeft je het gevoel van zekerheid en veiligheid en verminder de kans op schade aan je auto.

Trek er veiliger op uit door ook voor dodehoeksensoren te opteren. Tijdens het inhalen of parkeren kijken deze sensoren in de dode hoeken en waarschuwen u of er een ander voertuig, fietser, wandelaar of object aanwezig is.

Wil je meer info over de mogelijkheden? Neem gerust contact op.