kaart

Navigatiesystemen

Ga zelfverzekerd op baan met de verschillende navigatiesystemen voor auto's, vrachtwagens, motoren, campers en caravans. Ook voor de wandelaars en fietsers hebben we verschillende oplossingen om niet van het pad af te dwalen.

 

Wij helpen je graag op weg!

Voor welk doel wens ik dit te gebruiken?

Het kiezen van de juiste GPS begint bij het aangeven voor welk doel of voertuig je dit wenst te gebruiken. Zo bestaan er verschillende navigatieoplossingen voor personenwagens, vrachtwagens, motorfietsen, campers, caravans, fietsen, wandelaars…

Wat is de juiste schermgrootte?

De schermgrootte kies je best naar gelang uw type voertuig (grote wagen of kleine wagen, motorfiets of fiets…). Op een groter toestel zijn de schermdetails beter, maar bij een kleiner toestel wordt het zichtveld minder verhinderd. Maak dus zeker de juiste afweging.

Welk kaartmateriaal heb ik nodig?

Reis je enkel op nationale wegen of maak je ook internationale verplaatsingen? De keuze van de juiste GPS hangt ook af van waar je naartoe reist. Veel toestellen worden geleverd met de vooraf geïnstalleerde kaart van West-Europa of heel Europa. Op sommige toestellen zijn ook de niet-Europese landen beschikbaar. U geniet bovendien van levenslang gratis updates van de kaarten.

Hoe ontvang ik actuele verkeersinformatie?

De meeste navigatietoestellen berekenen vandaag je route automatisch en in real time. Hier wordt dus rekening gehouden met de actuele verkeersinformatie. Er zijn tal van toestellen die ook de snelheidsbeperkingen aangeven. Nooit meer een verkeersbord gemist.

Motor- en autonavigatie

Motor- en autonavigatie

Met de GPS toestellen van onze partners bent u veilig op weg. Onze navigatieoplossingen voor personenwagens en motoren zijn ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer of voor ritten naar nieuwe oorden. Neem steeds de meest optimale route, volledig op maat van uw voertuig en bestemming.

Vrachtwagennavigatie

Vrachtwagennavigatie

Als vrachtwagenchauffeur heb je nood aan aangepaste routes. We bieden verschillende oplossingen aan, die bij de routeberekening ook rekening houden met de grootte van je vrachtwagen en de eventuele hoogte- en vrachtbeperkingen, snelheidsbeperkingen... Parkings en tankstations geschikt voor uw voertuig vind je ook makkelijk terug. Plan, rijd en lever efficiënt.

Camper- en caravannavigatie

Camper- en caravannavigatie

Verlies geen tijd met het zoeken naar de juiste route en geniet ten volle van uw traject dankzij de juiste navigatie. De ritten worden uitgestippeld op basis van uw voertuig of laat u inspireren door de routes samengesteld door andere kampeerders. De weg naar een nieuw avontuur lag nog nooit zo wijd open.

Sport- en recreatienavigatie

Sport- en recreatienavigatie

Ook je weg niet verliezen tijdens het fietsen of sporten? Of ontdek je graag nieuwe paden tijdens het wandelen? De fervente wandelaars en buitensporters kunnen bij ons terecht om de passende navigatieoplossing te vinden. Deze zijn ook vaak van een geocaching functie voorzien en helpt je bij het vinden van die schat.

Wij helpen u op weg!