Webasto Camper airconditioning verwarming

Webasto Camperuitrusting

Bent u graag onderweg? Geniet u van deze vrijheid, maar hebt u toch graag dat tikkeltje comfort? Ontdek onze verwarmings- en koeloplossingen van Webasto die zorgen voor een optimale beleving. 

 

Verwarming

Verwarmingsoplossingen voor campers en caravans. Webasto is marktleider op het gebied van dieselverwarming voor alle soorten voertuigen. We bieden de ideale oplossingen om u onderweg meer onafhankelijkheid te bieden – welk soort recreatievoertuig u ook gebruikt; van campers tot volledig geïntegreerde kampeerauto's.

De beste avonturen beginnen en eindigen immers in een warme en knusse uitvalsbasis. Webasto zorgt voor een warme cabine en warm water als u tijdens uw vakantie op avontuur gaat.

  • De luchtverwarmers van Webasto leveren via traploze modulatie een continu verwarmingsvermogen. Geniet van nauwkeurige en constante temperaturen in uw camper – hoe hoog u ook zit en wat voor weer het ook is.
  • Of kies voor een geïntegreerd lucht- en waterverwarmingssysteem dat in alle seizoenen garant staat voor verwarming van de cabine én het water.
  • De Webasto parkeerverwarming kan je vanop afstand te bedienen of vooraf instellen om over een gecontroleerde temperatuur te beschikken.

Airconditioning

De warmte kan soms hinderlijk zijn als u rijdt of slaapt. Een airconditioning van Webasto helpt. Webasto biedt de juiste oplossingen op het gebied van airconditioning voor alle soorten campers en caravans. Daardoor geniet u overal van hetzelfde comfort.

  • Een uitbreiding op uw bestaande airconditioning van uw voertuig voor de ruimte achterin de camper. Een airconditioningsysteem speciaal ontworpen om koeling te bieden terwijl u rijdt en werkt op de draaiende motor van uw camper. 
  • De Cool Top Trail airconditioners zijn bedoeld om te gebruiken in geparkeerde campers en caravans. Een stille airconditioning zorgt voor een ongestoorde (nacht)rust voor uzelf en uw buren op de camping. De units kunnen eenvoudig bediend worden met een handzame afstandsbediening, zonder dat u hoeft op te staan. De units hebben naast de koel- en verwarmfunctie nog diverse andere functies, zoals ontvochtigen, timer en sluimer functie.

 

Dieselkooktoestel

De autonome kookoplossing voor avonturiers. Probleemloze maaltijden zijn onmisbaar voor een ontspannen vakantie. Met ons dieselkooktoestel X100 zet u uw maaltijd gegarandeerd klaar in een handomdraai zonder het gebruik van een grote gasfles.

De warmte die door het verbrandingsproces van de brandstof ontstaat, wordt naar het keramische paneel getransporteerd. De uitlaatgassen worden via een uitlaatglasleiding naar de koelluchtleiding van het voertuig afgevoerd.

Koeloplossingen voor in de kleinste keuken

Comfortoplossingen voor in de kleinste keukens! Geniet onderweg van vers eten en drinken dankzij onze hoogwaardige Isotherm compressor koelkasten voor camper of caravan. Dankzij de combinatie van prestaties, afmetingen en inhoud is de compressorkoelkast niet alleen interessant voor camperliefhebbers, maar ook voor caravangebruikers.

Wil je meer info over ons Webasto-gamma? Neem gerust contact op.