Webasto algemeen

Voertuigverwarming & -klimatisatie

  • Lucht- en waterverwarmers
  • Warmtewisselaars
  • Airconditioningsystemen
  • Koel- en vriesapperatuur

Vandaag de dag ontwikkelt en produceert Webasto verwarming-, airco- en ventilatiesystemen voor allerlei voer- en vaartuigen en is wereldwijd een van de 100 grootste toeleveranciers van de automobielindustrie.

Een Webasto parkeerverwarming zorgt voor een perfect 21° gevoel in uw voertuig.

Voor vrachtwagens

Uw truck is uw werkplek dus een goed klimaat is een must. U bent niet afgeleid door de kou en kan omgaan met elke situatie. Webasto zorgt daar voor u voor - overigens ook als u geparkeerd staat zonder dat de motor draait.

Voor bestelwagens

Uw bestelwagen helpt u alles veilig op zijn bestemming te krijgen - bij alle weersomstandigheden. Het hebben van betrouwbare technologie aan boord is onmisbaar. Webasto biedt de juiste verwarmingsoplossing voor elke behoefte.

Voor campers en caravans

Vind je het leuk om op de weg te zijn? Geniet je van deze vrijheid - samen met Webasto comfort? Wij hebben de juiste verwarmingsoplossing voor uw camper of caravan. Want de beste avontuurlijke tochten beginnen en eindigen in een warm en gezellig basiskamp.

Voor uw auto

Comfortabele warmte in uw auto, duidelijk zicht op de weg - en dat is nog voor uw rit weg. Het maakt niet uit hoe groot uw auto is, Webasto heeft de juiste parkeerverwarming voor het achteraf inbouwen. Variërend van efficiënt tot krachtig.

Ook voor tractoren, bussen, kranen…

Erkend regionaal Webasto service center

Wij zorgen voor advies, installatie, diagnose, herstelling en periodiek onderhoud.